Tips inför frieriet

Spirar kärleken och tankarna på ett frieri börjar kännas som verklighet? Då kan det vara hög tid att planera det kommande frieriet. Saker och ting ska förmodligen förberedas i hemlighet så det gäller att ligga steget före.

I den här artikeln ger vi dig tips inför det stora ögonblicket. Allt från vilken miljö som passar att fria på till tips inför ringköpet.

Personligt och genomtänkt

frieriEtt romantiskt frieri med utspridda rosenblad, poetiska ord och en sagolik miljö må vara fantastiskt på många sätt och vis. Tänk dock på att människor är olika och det någon känner är det optimala frieriet kan för någon annan kännas helt fel. När du köper ringar kan det ibland vara bättre att satsa på en tidlös design och som känns genuint fin utan att bli för mycket åt en viss stil. Den svenska smyckesdesignern Efva Attling https://www.efvaattling.com/sv/produkter/ringar/forlovningsringar/ skapar fantastiska förlovningsringar som passar de flesta stilar. Här förmedlas kärlek och omtanke i ett vackert personligt smycke som passar till allt och genom hela livet.

Det personliga frieriet handlar om att skapa ett ögonblick som är planerat utifrån hurudan din partner är. Er kärlek står i fokus och när du friar på ett genomtänkt sätt blir frieriet till ett oförglömligt ögonblick för er båda.

Tips på frieri

Det finns många tänkbara sätt att fria på och glöm inte bort att även tjejer kan fria till sin stora kärlek.

”Enligt traditionen är skottdagen en chans för kvinnor att fria. Och visst lever traditionen forfarande” Säger Svt.
För dig som letar efter ett kreativt sätt att fria till din partner är tipset att göra det hela till ett äventyr. Eller att den stora frågan ställs precis i ett ögonblick fyllt av spänning, adrenalin eller upprymdhet.

Även kändisars frierier kan inspirera dig när du klurar på vilket sätt som passar bäst för just dig och din partner.