Parterapi kan hjälpa

När äktenskapet eller förhållandet knakar är det många som väljer att lämna. Men det kanske inte behöver vara slut bara för att det inte går perfekt under en period. Ibland kan det hjälpa att gå i parterapi och få några goda råd utifrån.

3616807-man-begging-his-girlfriend-for-pardon

De flesta par har en period i sitt förhållande då de känner att de kanske bara borde göra slut. Men faktum är att många relationer kan fortsätta hålla och bli riktigt bra om man bara försöker. Ett tips till alla som känner att relationen knakar lite, men som ändå vill kämpa för att vara tillsammans, är att gå i parterapi. Det kan kännas jobbigt och pinsamt att man behöver hjälp från en utomstående med sina problem. Men det är vanligare med terapi än vad de flesta tror och även par som verkar oerhört starka går i terapi. Ett exempel på ett riktigt powerpar som går i parterapi är sångerskan Beyoncé och hennes rappande man Jay-Z.

Äktenskapet inte så perfekt

I den här artikeln kan man läsa om att stjärnparet har tagit hjälp med sitt förhållande genom att gå i parterapi. De valde att söka professionell hjälp sedan det rapporterats att äktenskapet faktiskt inte varit så perfekt som det uppgetts i medierna. När man märkte att paret kanske hade lite problem var när en film läckte där man såg Beyoncés syster Solange attackera Jay-Z i en hiss i New York. Enligt uppgiftslämnare så har äktenskapet inte varit så bra sedan den kvällen. Det har blivit ännu värre när världen har fått reda på att deras förhållande inte är perfekt och därför har de behövt få hjälp med att fixa detta.

Paltrow gav rekommendation

Den som rekommenderade äktenskapsrådgivaren var kändiskompisen Gwyneth Paltrow. Men huruvida terapeuten kunde hjälpa paret eller inte är oklart. Paltrow har nämligen nyligen skilt sig från sin man, vilket borde innebär att hennes rekommenderade äktenskapsrådgivare kanske inte var så bra.