Kroppslukten kan leda till rätt partner

Det finns många sätt att hitta en partner i livet. Ett exempel är att lukta oss till de som passar oss bra. Det är nämligen så att vi människor eventuellt kan använda vårt luktsinne för att hitta någon som kompletterar vårt immunsystem och därmed blir en bra partner.

I Svenska Dagbladet kan man läsa om att luktsinnet kan hjälpa oss att välja rätt partner som kompletterar vårt immunsystem. Forskare hävdar att människans kroppslukt innehåller kemiska signaler och dessa signaler ger alltså andra information om vårt immunsystem. Forskarnas hypotes är att vi människor omedvetet föredrar partners som har ett immunsystem som kompletterar vårt eget. Forskarna tror även att vi i framtiden kan ta fram en syntetisk parfym som baseras på kemiska signaler och produceras utan animaliska produkter.

Snyggare med rätt parfym

I och med att kroppslukten hjälper till att hitta rätt partner borde denna naturliga instinkt bli rubbad i och med att vi använder parfym som döljer kroppslukten. Men parfymen kan faktiskt hjälpa oss att dra till oss potentiella partners på andra sätt. Rätt vald parfym för en själv kan göra så att man blir snyggare. Enligt forskning tenderar alltså vissa kvinnor att upplevas som mer attraktiva om de luktar gott. Resultatet i forskningen visade att det visuella intrycket av olika ansiktsdrags attraktionskraft tydligt påverkas av dofter. Läs mer.

Investera i rätt parfym

Vill man framstå som attraktiv hos andra bör man kanske därför investera i en parfym. Men den måste vara rätt för en och passa en för att den ska få en att upplevas som mer attraktiv. Är man osäker på vilken parfym som är bäst för en, kan en idé vara att gå ut på nätet och hitta billig parfym ifall man vill testa många olika. Bland annat kan man besöka https://fyndiq.se/halsa-skonhet/doft/. Fyndiq är en sida som har många billiga produkter som utöver parfymen kan förbättra ens utseende och göra så att man lockar till sig en och annan potentiell partner. För att läsa mer om deras produkter och hitta bra erbjudanden kan man surfa in på deras Facebook-sida.