Hur du vårdar relationer

När det kommer till livet och alla våra relationer är det otroligt viktigt att vi lägger ner både tankar och tid på att försöka skapa den bästa känslan till våra nära och kära. Livet handlar inte om att leva helt i ensamhet utan för att få ett tillfredsställande liv gäller det att vi lär oss att leva med andra och att kommunicera. 

När det kommer till livet kan man se det på två olika sätt: del kan man se det som väldigt enkelt, och på det andra sättet så kan man se det som något svårt man måste ta sig igenom. Men då vi bara lever en gång vad vi kan komma ihåg är det ganska intressant att så många väljer att leva ett liv där det ständigt kämpar med att vara lyckliga och tänka att något är svårt när det egentligen inte behöver vara det. Det finns många som tycker till om känslor och relationer, men vad som är viktigt är att vi väljer att lyssna till vår inre röst och vågar vara öppna med våra känslor och visa vad vi tycker och känner och känner att vi inte blir dömda.

”Jag tror att allt måste börja i mitt eget inre. Att där kunna ta emot livet som det är, som jag är, utan kostym och förklädnad, är nog nödvändigt för att verkligen kunna möta en annan person.”(läs mer)

Visa att du bryr dig

Alla är vi olika och dte måste man komma ihåg. Men är man inte så verbal eller kramgod kan man enkelt beställ tackkort online för på det sättet visa tacksamhet som dem man tycker om. Att överraska en kollega med ett kort kan vara guld värt då man skapar en bättre stämning på kontoret. Och visst, för att skapa en större öppenhet och minska missförstånden på kontoret kan det handla om att man måste göra lite mer, men det är ett bra steg på vägen. För vad vi måste komma ihåg är att när vi våras relationerna till andra mår vi själva bättre och vårdar även vår egen inre relation.